2010. július 12., hétfő

A Nagy Lehetőségek Bőségében




Nagy lehetőségek bőségét hozza az idei nyár az ébredésben és a gyógyulásban.
Ez a nyár a maja bölcsek/vének elmondása szerint erőteljes és felébresztő energiákat hoz. Már sok asztrológus is osztja a maja bölcsek nézetét arról, hogy a következő években, különleges bolygóállások hatalmas meglepetéseket tartogatnak, minél inkább a maja naptár vége felé közeledünk.
Hogy mikor lenne ez a pontos időpont, vagy csak spekuláció az időpont kérdése, senki nem tudja. De annyi bizonyos a maja bölcsek szerint, hogy ezekben az elkövetkezendő években várható a maja naptár újraindítása, amely nem a kalendáriumi dátumokhoz kötődnek, inkább ahhoz, hogy az emberiség tudatossági szintje hogyan nő.
A 2010. nyara viszont arról szól, hogy a bolygóközi események (holdtölte, újhold és a hold-és napfogyatkozások, bolygófelsorakozás, Nagy kereszt, aspektusok stb.) jelentős energetikai eseményeket adnak arra, hogy az emberiség minél nagyobb számban felemelkedhessen és meggyógyulhasson.
A következő három hónapot (június közepétől-augusztus közepéig) a maja bölcsek úgy látják, hogy felgyorsul mind a fizikai világok, mind a lelki világok fejlődése. Az emberiségnek pedig fel kell szabadítania az eonok óta a szívében őrzött bölcsességét. A felszabadultságot viszont jól lehet aktiválni a közelgő bolygóesemények időpontjaiban, és az egész Földet érintő nagy nyári ünnepeken.

(Pár esemény tőlem:
Július 11: Teljes Napfogyatkozás és Újhold
Július 13-16 Bolygó felsorakozás a Nagy Keresztre
Július 15.-16. Időn kívüli nap
Július 16-szeptember 12 közötti fényszögállások)
Július 17-18. Kozmikus Konvergencia/ CsillagEgységbe Hívás (Calleman féle maja naptár értelmezésben
Július 25-27 Oroszlánkapu nyílása
Július 26. Maja Lunáris Újév
Július 26. Teliholdas bolygófelsorakozás
Augusztus 8. 8:8 Tér-Idő Harmonikus kapuja
Augusztus 8:11 A végtelen változás kapuja
Augusztus 16-17 Az Új Emberiség születésének ünnepe. Harmonikus Konvergencia, Egységbemozdulás éves ünnepe, amely minden évben exponenciálisan erősebb felébresztő energiaáramban fürdik.)

A tudatosságot fékező energiák egyre mérséklődnek, amikor a saját fényünket és energiánkat használjuk, szeretetünk szolgálatában állva, és ez erősíteni fogja a kollektív tudatosság egységbe mozdulásának folyamatát, az egyesülést és együttérzést minden élettel.

Minden élet és életforma ebben a dimenzióban hatalmas változásán és átalakuláson megy keresztül. Láthatjuk is már a Föld változásaiban, a gazdasági jelenségekben és a társadalmi elmozdulásokban. Mindannyian érezzük ezeket a hatalmas elmozdító nyomásokat, és azt is hogy hol kell lennünk, és hol nem. A Földanya folyamatosan beszél hozzánk és biztat, bátorít bennünk. Nagyon fontos, hogy ne ragaszkodjunk a régi valóságunkhoz, és engedjük el félelmeinket. Ez a kor most a szívünkön keresztül vezet. A maja naptár azt bizonyítja, hogy Július 23.-ától, Augusztus 26.-áiig nagyon erős energiaáramlás érkezik, különösen Augusztus 17-26. között. A Napfordulók, benne a napéjegyenlőségek a legerőteljesebb napok, melyekkel együtt dolgozhatunk. Az őseinknek mindez ismert tény volt, ezekben a napok erőteljes energiákat tartalmaznak, és rendkívüli módon használható gyógyulásra és az emberiség felébresztésére. A napfordulókon ünnepelni az életet, mindig esélyt ad a kozmikus energiák összegyűjtésére, hogy megnyilvánítsuk velük álmainkat, és hogy meggyógyuljon vele a világunk. Amit a június 21.-ei napfordulón elkezdtünk megálmodni az már a következő év napfordulóján érzékelhető, érezhető lesz. Az előttünk álló nyári napok hatalmas potenciállal és bölcsességgel bírnak, amelyek szükségszerűen elkezdik az emberiség felébresztését az új világának tudatosságába lépésébe, amely alapja a feltétel nélküli szeretet, együttérzés, és egység.
A Június 26.-ai teliholdas részleges holdfogyatkozás volt az indulópont, amely behangolta a következőket és elvezet a Nagy Kereszt összehangolásáig. A Nagy Kereszt egy igen felemelő jelzése annak, hogy sokan újjá fognak születni, felemelkedett energiákkal, új lélekként, amikor végre megnyílik a szívük. Tekintsünk csak vissza 1999-es Nagy Keresztre, mennyiünk élete változott meg lelki értelembe vett pozitív módon.
Ez a nyár: június közepétől, augusztus közepéig nagyon intenzív időszak lesz világszerte, és már nem szükséges hogy dramatikus változásokat hozzon, hanem annál inkább egy újjászületés kezdete. Egy öreg tanítóm mondta egyszer: Egyetlen utunk az, amikor keresztül megyünk mindazokon, ami rajta van. A Csillagok Ősei mondják: az úton keresztül menni sokkal könnyebb, ha együtt megyünk, akár kellemes vagy kellemetlen mellékzöngéinkkel egyszerűen csak engedjük magunkat kibontakozni.

Csak kigeszítésképpen:

Július 15. -én SZERETETNAP!!!!!!  10 milliószorosan hat minden, így oda kell figyelni a gondolatokra még jobban!!!!!

És Hedvigától kaptam:
15-16.-án, ami az Időn kívüli nap:
az angyalok sokasága,Mihály arkangyal és fehér lovas serege,és a szentlélek fehér galambja a jövő héten csütörtökön és pénteken lejönnek segíteni, tisztítani a Földet.Hatalmas erők lesznek,nem tudom ki hogyan éli meg,de az égiek itt lesznek és felügyelik a dolgokat,ti csak adjátok át magatokat az erőnek,és hagyjátok hogy átjárja a testeteket.Kérjetek magatoknak értékes szép megbocsátó,tiszta erőket.Amen.

A Fény legyen veletek :)))