2011. február 12., szombat

Jázmin a libidóért és kamilla a nyugalomért – hogyan válassz füstölőt?


Szeretnéd füstölővel illatosítani a lakásodat, de nem tudod, melyik illatanyagot érdemes választanod? A leggyakoribb illatok hatását vettük sorra.
Ánizs: Nyugtat, segít feltölteni az aurát tiszta energiával.

Bambusz: Tértisztító hatású.


Bergamot: Az önbizalom illata, erősíti a hitet, eloszlatja a félelmeket.


Borsmenta: Tisztítja az aurát, erősíti a lelket.
 
Citrom: Régóta húzódó ügyek lezárását segíti, a „továbblépés” illata.

Citromfű: Szorongásoldó, nyugodt alvást biztosít.

Fahéj: Segíti a koncentrációt, jó kimerültség ellen is.


Fenyő: Fájdalomcsillapító illat, amely egészségesebbé is tesz.


Geránium: A depresszió egyik ellenszere, boldoggá és magabiztossá tesz.


Ilang-ilang: Lelki egyensúlyt teremt, oldja a szorongásokat, növeli a nemi vágyat.


Jázmin: Az élet minden területén energiával tölt fel, így bármilyen nagyobb feladat előtt használható. Nem mellékesen növeli a libidót!


Kamilla: Nyugtató illat, amely bátrabbá is tesz, vizsgák előtt is használható.


Levendula: Magas rezgésű illat, amely a spirituális képességek fejlesztésében segít.


Lótusz: Energetizál, harmóniát teremt. Az indiaiak szerint a boldogság illata.


Mandarin: Segít elbúcsúzni és elfelejteni a múltat.


Narancs: Elűzi a fáradtságot, megnyugtatja a háborgó lelket, egyensúlyt teremt az élet valamennyi területén.


Pacsuli: Gátlásoldó szer, amely felszabadítja a szexuális vágyakat is!


Pézsma: A szerelem, a szeretkezés „illata”.


Rozmaring: Fájdalomcsillapító hatású és stresszoldó. Úgy nyugtat meg, hogy közben növeli a tetterőt.


Rózsa: Erotikus illat, amely az élet minden területén segít jól teljesíteni.

Szantál: Afrodiziákum, stresszoldó és meditatív hangulatba hozó illat.

Szegfűszeg: Nyugtat és energetizál egyszerre.


Tömjén: segíti az elmélyülést, a koncentrációt, használható meditációhoz, lelki egyensúlyt teremt.


Vanília: Erotikus hangulatba hoz, növeli a szellemi teljesítőképességet.


Vetiver: Növeli az önbecsülést, és segít előzni a szomorúságot, a depressziót!


 
Forrás:
Nők Lapja Cafe

2011. 01. 06.



2011. február 8., kedd

Agresszív búcsú a gyógynövényektől



Több nyelven, egyre szélesebb körben terjednek a körlevek az interneten, amelyekben a gyógynövény alapú gyógyszerek szigorú ellenőrzése ellen kampányolnak. A hírt Soma Mamagésa kommentálja.
A hír: Az Agresszív búcsú a gyógynövényektől címmel futó kampány azt az európai uniós rendelkezést kívánja megakadályozni, amely úgynevezett egyszerűsített törzskönyvezési eljárás alá vetné a hagyományos növényi gyógyszereket. A naturista gyógyászat hívei a gyógyszeripar támadását vélik felfedezni a kezdeményezésben, míg a klasszikus orvostudomány gyakorlói csupán a szükségszerű ellenőrzést látják benne. A 2004-ben módosított irányelv értelmében április 30-tól számos gyógynövény alapú gyógyszer szigorú engedélyeztetési eljárás után árusítható.

Különvélemény Soma Mamagésától
Micsoda monopolhelyzet! „Ügyes!”… A totális beetetés és money-puláció! Viszont nézzük mindennek az előnyét!
Ismét egy nagyszerű lehetőség arra, hogy elkezdjünk ébredezni, kételkedni, összefogni! Meglepődnénk, ha meglátnánk azt a hazugságerdőt, ami körbevesz minket… Egy ilyen elképesztő hatalmi helyzetben arról sem hiszem, hogy objektív képet fogunk kapni, hogy azok a szerek, amiket tartalmazniuk kell a különböző élelmiszereknek, vajon mennyire egészségesek. (Szerintem már jó néhányan hallottunk pl. a fogrémekben levő  „butítókról” – amit azért épp a fogkrémbe raktak, mert az marad legtovább a szájban érintetlenül, így az tud a legtovább hatni …) Egy biztos: az ördög nem alszik, és éppen afelől közelít, ami kikerülhetetlen:a táplálkozás, és ami a legfontosabb: az egészség.

Egyre jobban szorítanak be a különféle rendszabályok, egyre inkább behálóz a mátrix. (A végső pont a bőr alá beültetett chip.) Azzal aztán végképp irányíthatóvá válik a fogyasztó birka, az „alvó gyermekember”.  Azért jó minden ilyen végletes megnyilvánulás, mert színvallásra készteti az embereket.  Nem tudom hány „stajsz” kell még , hogy elkezdjenek felébredni?…  És végre elkezdjék használni az éberségüket, az öngyógyító-képességüket, tudatuk hatalmát. Ugyanis csakis ez vethet véget a gyógyszermaffia üzérkedésének. Vagyis nem veszik meg a sok szemetet, hanem helyette elkezdik megfejteni a betegség üzenetét, ami által már nincs tovább létjogosultsága a betegségnek. Szerintem újra visszajönnek a sámánok, a gyógynövénytermelők és főzők, és egyre nagyobb értéke lesz a földnek, az önfenntartó képességnek. Ez a mozi, amiben vagyunk, egyre abszurdabbá kezd válni…Emlékezzünk vissza, micsoda „remek” ötlet volt a madár-, majd a sertésinfluenza! Mekkorát kaszáltak az oltóanyagokból, amit nyilván már jó előre leosztottak, hogy ki arathat belőle. Azóta is jönnek az egyre nagyszerűbb oltóanyagok…Mindig lesznek majd „rendes” orvosok, akik a népet igyekeznek meggyőzni, hogy mindez mért van a mi érdekünkben. Velem már régóta rosszul járnak, és szerencsére jó néhány barátommal is. Ugyanis én soha semmilyen gyógyszert nem veszek be. Ha beteg vagyok – ami egészen ritka eset – igyekszem megfejteni az üzenetét. Ha nem megy egyedül, akkor jönnek a különféle alternatív módszerek, segítők. A gyerekeimet 3-4 éves koruk óta oldatom kineziológussal, ők hasonlóképpen vannak ezzel. (Bár itt meg kell hogy jegyezzem, egyes alternatív módszerekkel gyógyítók véleményem szerint  szinte irreális áron dolgoznak…Érzik, hogy szükség van rájuk, és ki is használják…)
Összegezve: a megoldás a bennünk levő őstudás fele fordulás, az intuíció erősítése, a saját lelkünkkel való kapcsolat megélése (amiben a betegség a barátunk, aki üzen, hogy hol, miként, miben távolodtunk el magunktól) és saját konyhakert (akár cserepekben is) megvalósítása, a legalapvetőbb gyógynövényekkel.  Érdemes kerülni mindenféle konzervet és mesterségesen előállított élelmiszert, hogy nehogy belénk keveredjen az a korpa, amit a disznók – akik a lelküket már rég eladták a haszonért – elénk raknak.  Elkezdődött a felébredés és a színvallás időszaka. 

forrás:

FOTON GYŰRŰ

szintén kaptam, reiki tanítómtól, közzéteszem:

Ezt úgy kaptam, de annyit fűznék hozzá, hogy a Földünk jelenleg is a fotonövben, vagy más szóval foton-zónában tartózkodik, s ez már 12 éve kezdődött, de az idén már csak pár hétig leszünk rajta kívül, és jövőre a Föld, Nap körüli pályájának minden szakasza a foton-zónában marad pár ezer évig. Ez is kozmikus periodicitás, s sok ilyen volt már a Föld-történet során. A világ folyamatosan változik és nekünk is folyamatosan változnunk kell, mert ha nem ezt tesszük, akkor lehetnek problémáink! Szabad minden helyzetben szépen viselkedni!

A NASA -tól kiszivárgott
Az Idő vége nem jelenti a Világ végét, mint ahogyan az hibásan volt értelmezve és közvetítve a Biblián át. A 2012-ben várt változás teljesen megváltoztatja majd a Földön az életet és  magát az emberiséget
- A Hold létrehozza saját légkörét nátrium vegyületekből mely most 6000 km2  területen terül el
- A Mars légköre is gyorsan növekszik mely az Observer 1997-es meghíbásodásához vezetett.. - A Föld légkörében ma is változások történnek, a felső rétegekben egy eddig nem létező  új gáz jelent meg, a vulkáni tevékenység 1875 óta az 5 szőrösére nőtt
-A Vénusz fényerőssége jelentősen megnőtt
- A Jupiter mágneses tere megduplázódott, a bolygó és egyik holdja közt ionizált sugárzás tubusát észlelték
-Az Uránusz és Neptunusz pólusai felcserélődtek, nő a mágneses erőterük és folyamatosan növekszik a fényük
-A Nap mágneses tere 1901 óta 230%-al nőtt

Szibéria Nemzeti Tudományos Akadémia jelenti, hogy ezek a  Naprendszerben  észlelt sokoldalú változások a Foton Gyűrű -be való behatolásnak tulajdonítható, mely egy jóval erősebb energiájú kozmikus zóna.. Ezen energiát veszi át a Nap és szórja az egész Naprendszerben. A Foton Gyűrű több sávos fotoncsík mely a Galaktika központjából áramlik, a Tejút spiráljait követve.
A mi naprendszerünk ezt a Gyűrűt 25920 év alatt, mely periódust Galaktikus Évnek nevezünk (az ókoriak Nagy Évnek hívták)  kétszer keresztez . Az átszelés 2000 évet tart.
Úgy  értékelhető, hogy a Nap már 1998 óta behatolt a Gyűrűbe és a Földre ez 2012-re tehető.

A Foton Gyűrűbe való behatolás a Biblia által jövendölt félelmetes  spirituális változást  okoz az embernek. Feltehető, hogy azon emberek melyek egoista viselkedés, alacsony aura lüktetés jellemez a Foton Gyűrű magas frekvenciájú sugárzását  nem tudják elviselni. Tehát egy nagy  spirituális alapokra épülő természetes szelekció következik be.
- Minden lény elsősorban energiából épül fel. Az energia információt és annak fordítottját jelenti. Az anyagi test más energiatestek takarója. Természetesen az ember is az univerzális felépítés része.
- Annak tényét, hogy ezek tiszta energiák az idők során tett megállapítások, valamint az utóbbi két évszázad tudományos kutatásai képezik.
- Negatív érzületek, megélések negatív, káros energiákat termelnek , a gondolatok akár manifesztálódnak ( lásd a Montauk kísérletet)
- Az érzelmek, megélések,  emberi gondolatatoknak mint minden energiának van egy adott rezgése. Egy negatív energiának a fejlődés egyetemes törvénye szerint természetesen csak alacsony rezgésszáma lehet.
A Világegyetemben semmi sem véletlenszerű , minden alárendelődik egy célnak, mely az élet fennmaradása és fejlődése. Az anyag önmagában fel van vértezve az élet teremtésének megmagyarázhatatlan teljesítményével. Léteznek egyetemes kémiai, fizikai, asztronómiai de jogi törvények is. Ezek azonban nem kizárólagosak, a Világegyetem nem  a Nép Hadteste , a napirenden a  sokszínűség  van.
 A Föld 2012-ben
A Földön az élet radikális változását eredményezi a Foton Gyűrűn történő áthaladás. Konkrétan ez mit jelent ?
A Foton Gyűrű annyira óriási, hogy átszelése is 2000 évet vesz igénybe, erős elektro-mágneses sugárzást bocsájt ki a látható és a láthatatlan frekvenciákban, beleértve az X sugárzást.
 A Gyűrű fotonjai egy sokoldalú és sokkoló hatást fejtenek ki a földi anyagra. Elsősorban minden test fluoreszkálni fog, mely hatása, hogy 2000 évig nem lesznek éjszakák. ! A testek által kibocsájtott fény hőhatás nélküli, és nem lesz árnyék.
Az egész naprendszer molekuláris anyag struktúrája változik, a fotonenergia megoldja a NASA gondját, a fő szabad és környezetkímélő energia forrásává válva. (ahogyan azt Tesla) gondolta.
  A  Föld fajsúlya fokozatosan csökken és megváltozik < szívdobogása >
Miután a Föld < Schumann rezonancia < szintje több ezer évig állandót jelzett 1980-ban 7,8 Hz -ről felgyorsult a mai 12  Hz-re. Ez azt jelenti, hogy a rezgés frekvencia növekedés hatásaként  a nap 24 órája valójában 16 órát jelent. Ez egyelőre elfogadható de magyarázza , hogy miért nincs elégséges időnk, miért sietünk egyre jobban és miért fáradunk. Mi történik a Foton Gyűrűbe való belépéskor 2012-ben vagy más évben az teljesen elképzelhetetlen, hisz a teljes emberiség egy más dimenzióba  lép át.
Még nem tisztázott ?
 Pontosítva 24 óra effektív 0 órát jelent, tehát a földi idő megszűnik! De hogy egy szerencsétlenség nem jár egyedül- abban a > Nulla Pontban > megváltoznak a Föld mágneses Pólusai is.. A jó jel azonban ismételten- Az Idő vége nem a Világ vége. A pillanat viszonylagos közelségének a jelét a naprendszer szélén található plazma ragyogásának 10 szeresére való növekedése. A napon keresztül a bolygók ugyancsak növekvő energiát kaptak. A mayák  is várható változásokról a félistenek  üzenetét küldik
-a teljes Naprendszer szinkronizálódik a Galaxissal és Világegyetemmel,a jó hatásaként-átlépünk a jelen technológiából és amit az Időről és Térről tudunk -a pénz szükséglete eltűnik-az 5.dik dimenzióba lépünk-az emberi DNS a jelenlegi 2 spirálról 12 spirálra programozódik át. Az emberi lényt illetően a változások hatalmasak és pozitívak.
Mellékhatások viszont fájdalmasak (ami jó jel hisz a szervezet megtisztulását jelenti) így :-migrén, fejfájás, fáradtság, szédülés , ritmuszavarok
-megfázás jellegzetes tünetei (láz, izzadás, csontfájás) melyeket a hagyományos kezelés nem segít
-Izomzat gyengülés, nehéz légzés, ok nélküli elfáradás
- limfatikus és immunrendszer változás, nyugtalanság, depresszió,stressz a múltba révedés

A Foton Gyűrűbe való belépéskor  egy átfogó újraharmonizálási folyamat történik, melyben a testünk saját frekvenciája a Világegyetem alapfrekvenciájára hangolódik.
Ez az < égbemenetel > milyről a régi írások beszélnek A < felemelkedés <  mivel váratlanul erős azok akik alacsony  vagy negatív (rosszindulat, egoista) nem élik túl az átváltozást. A gén és DNS frekvencia  az embernél nagyon magas és finom .Ezek tulajdonképpen a fény mely a félistenek és szentek auráját láthatóvá teszik. Dr Berrende Fox  vér tesztekből kimutatta  hogy 20 éve az emberek sejtszinten kezdtek változni, vannak kik a DNS szerkezetbeli új láncszemeket fejlesztettek (.  Az üzletben gondolkodók nyereségei :-íntuició és paranormális teljesítőkészség fejlődése-az agy jelen 10-15 % -nyi használatbavétel jelentős megemelése -minden gyógyíthatatlan betegség  (rák, HÍV is) eltűnik-megsokasodnak a telepatikusok és bioterapeuták-megváltozik a fizikumunk és (akik túlélik) aurába öltözünk 2012nagyon közel van, és többségünk biztosan fogja látni e jövendölés valódi vagy falsságát.
 De mit kell tenned ? Alapvető változtatást életedben. Tanulj meg magas frekvenciát sugallni, rezegtetni ( jóság, szeretet, harmónia, fény, megértés, együttérzés) hogy megfelelj a Föld rezgésének (Mama Gee), mely már megkezdte az 5.. dimenzió fele a felemelkedést!