2011. február 8., kedd

Agresszív búcsú a gyógynövényektől



Több nyelven, egyre szélesebb körben terjednek a körlevek az interneten, amelyekben a gyógynövény alapú gyógyszerek szigorú ellenőrzése ellen kampányolnak. A hírt Soma Mamagésa kommentálja.
A hír: Az Agresszív búcsú a gyógynövényektől címmel futó kampány azt az európai uniós rendelkezést kívánja megakadályozni, amely úgynevezett egyszerűsített törzskönyvezési eljárás alá vetné a hagyományos növényi gyógyszereket. A naturista gyógyászat hívei a gyógyszeripar támadását vélik felfedezni a kezdeményezésben, míg a klasszikus orvostudomány gyakorlói csupán a szükségszerű ellenőrzést látják benne. A 2004-ben módosított irányelv értelmében április 30-tól számos gyógynövény alapú gyógyszer szigorú engedélyeztetési eljárás után árusítható.

Különvélemény Soma Mamagésától
Micsoda monopolhelyzet! „Ügyes!”… A totális beetetés és money-puláció! Viszont nézzük mindennek az előnyét!
Ismét egy nagyszerű lehetőség arra, hogy elkezdjünk ébredezni, kételkedni, összefogni! Meglepődnénk, ha meglátnánk azt a hazugságerdőt, ami körbevesz minket… Egy ilyen elképesztő hatalmi helyzetben arról sem hiszem, hogy objektív képet fogunk kapni, hogy azok a szerek, amiket tartalmazniuk kell a különböző élelmiszereknek, vajon mennyire egészségesek. (Szerintem már jó néhányan hallottunk pl. a fogrémekben levő  „butítókról” – amit azért épp a fogkrémbe raktak, mert az marad legtovább a szájban érintetlenül, így az tud a legtovább hatni …) Egy biztos: az ördög nem alszik, és éppen afelől közelít, ami kikerülhetetlen:a táplálkozás, és ami a legfontosabb: az egészség.

Egyre jobban szorítanak be a különféle rendszabályok, egyre inkább behálóz a mátrix. (A végső pont a bőr alá beültetett chip.) Azzal aztán végképp irányíthatóvá válik a fogyasztó birka, az „alvó gyermekember”.  Azért jó minden ilyen végletes megnyilvánulás, mert színvallásra készteti az embereket.  Nem tudom hány „stajsz” kell még , hogy elkezdjenek felébredni?…  És végre elkezdjék használni az éberségüket, az öngyógyító-képességüket, tudatuk hatalmát. Ugyanis csakis ez vethet véget a gyógyszermaffia üzérkedésének. Vagyis nem veszik meg a sok szemetet, hanem helyette elkezdik megfejteni a betegség üzenetét, ami által már nincs tovább létjogosultsága a betegségnek. Szerintem újra visszajönnek a sámánok, a gyógynövénytermelők és főzők, és egyre nagyobb értéke lesz a földnek, az önfenntartó képességnek. Ez a mozi, amiben vagyunk, egyre abszurdabbá kezd válni…Emlékezzünk vissza, micsoda „remek” ötlet volt a madár-, majd a sertésinfluenza! Mekkorát kaszáltak az oltóanyagokból, amit nyilván már jó előre leosztottak, hogy ki arathat belőle. Azóta is jönnek az egyre nagyszerűbb oltóanyagok…Mindig lesznek majd „rendes” orvosok, akik a népet igyekeznek meggyőzni, hogy mindez mért van a mi érdekünkben. Velem már régóta rosszul járnak, és szerencsére jó néhány barátommal is. Ugyanis én soha semmilyen gyógyszert nem veszek be. Ha beteg vagyok – ami egészen ritka eset – igyekszem megfejteni az üzenetét. Ha nem megy egyedül, akkor jönnek a különféle alternatív módszerek, segítők. A gyerekeimet 3-4 éves koruk óta oldatom kineziológussal, ők hasonlóképpen vannak ezzel. (Bár itt meg kell hogy jegyezzem, egyes alternatív módszerekkel gyógyítók véleményem szerint  szinte irreális áron dolgoznak…Érzik, hogy szükség van rájuk, és ki is használják…)
Összegezve: a megoldás a bennünk levő őstudás fele fordulás, az intuíció erősítése, a saját lelkünkkel való kapcsolat megélése (amiben a betegség a barátunk, aki üzen, hogy hol, miként, miben távolodtunk el magunktól) és saját konyhakert (akár cserepekben is) megvalósítása, a legalapvetőbb gyógynövényekkel.  Érdemes kerülni mindenféle konzervet és mesterségesen előállított élelmiszert, hogy nehogy belénk keveredjen az a korpa, amit a disznók – akik a lelküket már rég eladták a haszonért – elénk raknak.  Elkezdődött a felébredés és a színvallás időszaka. 

forrás:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése