2010. október 28., csütörtök

Október 29. - 10milliószoros nap

De nézzünk előre október 29-re (péntek), amikor is a tibeti holdnaptár szerint 10milliószoros nap lesz, és egyben Nap-Vénusz együttállás is. Ezeken a napokon elméletileg minden gondolatunk fokozott erővel hat, ezek kiemelt dátumok a Buddhizmus kalendáriumában. Akár így van, akár nincs, mivel ez a dátum tartja magát a spirituális köztudatban, ezért sok tudat együttes erejével fókuszált valóság sokszoros erővel jön létre. Így ha minden ember a Saját Magjára, a saját maga helyére fókuszál, akkor minden a helyére kerül – ha úgy tetszik minden hazatér.

„Kivételesen” azt szeretném megmutatni, hogy most ne a világ szebbé tételéért, a világ jobb sorsáért, a többi emberért imádkozzunk, ne nekik kérjünk támogatást – hanem mindenki arra fókuszáljon, hogy saját maga a Helyére kerüljön, a saját Magjába kerüljön. Csak a próba kedvéért. :) Ugyanis, ha ez létrejön, akkor megszűnik a világban minden olyan dolog, amiért amúgy pozitív teremtő erőnket akarnánk bevetni, ekkor szűnik meg a szenvedés – ahogy Buddha fogalmaz. Nem kint – hanem Bent.
Persze, ez csak egy tanács, mindenki hallgasson a saját intuíciójára, és tudjátok, ne hallgassatok semmilyen mesterre, tanítóra! Csak MAGotokra.
- – -
Említettem, hogy ezen a napon (29-én) lesz egzakt a Vénusz-Nap együttállás a Szűz csillagkép Angyali részében, még pontosabban a Hidra farka felett – és ha még távolabbra nézünk, akkor a Dél Keresztje fölött. A fentiek tükrében szintén látható, hogy ez egy igen termékeny nap a szó minden szintjén, hiszen a Vénuszban benne van az anyagi világban történő teremtés ereje, az anyagba előbukkanó isteni idea szimbóluma. Éppen ezért ezen a napon valóban jól tudunk materializálni, azaz a látható világba létrehozni a szellemi ideáinkat. Az elképzelések megvalósulásának ideje ez.

Amiért említettem a Hidra farkát, azért volt, mert arra hívja fel a figyelmünket, hogy különösen ügyelnünk érdemes a lefelé húzó, létfenntartó ösztönerőinkre, vágyainkra és félelmeinkre, mert ha ezekbe helyezzük a tudatunkat, akkor ez is fog megvalósulni. De semmiképpen nem szabad félnünk, hiszen a mélyben ott nyugszik a Dél Keresztje, a Krisztusi Szeretet szimbóluma. Ennek a csillagképnek a negyedik, delta csillagával áll együtt ekkor a Nap és a Vénusz, amely az Isteni Akarat és az Isteni Szándék fényoszlopa!

Tehát rá tudunk „csatlakozni” úgymond az Isteni Akaratra (ezt hívtam én ideának), és ezt tudjuk megteremteni – tényleg különleges ez a nap – illetve az előtte és utána álló napok.
Éljünk azzal a csodával, hogy most tényleg Bármit megteremthetünk, elképzelhetünk, amely kapcsolatban áll az Isteni Szándékkal, és ez által valóban meg is valósul az, amit saját teremtő erőnk által képviselünk! Legyünk bátrak, merjünk „nagyot” gondolni, merjünk a LEGMAGASABB ideákhoz nyúlni! És ez meg fog valósulni.
Nyilván ne azt várjuk, hogy már aznap – hanem helyezzük a térbe az üzenetet, az ideát, a szándékot – vagy mai kifejezéssel potenciált – és engedjük, hogy megvalósuljon a maga idejében!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése