2011. október 11., kedd

11:11 kapu felé (III. rész)

A sorozat első részében részleteztem egy fontos stációját a novemberi eseményeknek. A második lépcső maga a maja naptár által jelzett tudatváltási hullám, amely október 28-án tetőzik. Az erről szóló hanganyag ide kattintva elérhető, amely szerves részeként illeszkedik a folyamatba, érdemes meghallgatni.
S akkor elérkezünk november 11-hez, amikor a csillagos ég ismét ránk kacsint és felfedi azt, hogy nincsenek véletlenek és minden a legnagyobb kozmikus rendben és előre elrendeltetésben zajlik.
Két, elsősorban a szeretet valamilyen állapotát szimbolizáló csillag van az égen. Mind a kettő királyi csillag, őseink nagy becsben tartották ezeket a fényszikrákat, hiszen oszlopok ők, a világunk tartó oszlopai, amelyen alapszik az emberi létezés. Az egyik maga a Regulus, az Oroszlán csillagkép szíve, a feltétel nélküli szeretet szimbóluma. A másik pedig már az Isteni Egységbe, a teljes tökéletesség állapotába vezet be; ez az Antares, a Skorpió csillagkép szíve, az isteni szeretet szimbóluma.
November 11-én mind a két csillag együttállásba kerül a naprendszerünk néhány bolygójával, ez által szimbolizálva számunkra, hogy a cselekvő erőink, teremtő minőséginkbe ezen a fontos időpontban a szeretet különböző oktávai érkeznek meg.
Tulajdonképpen a kapunyitás egyben a Szeretet sokkal magasabb egységébe való belépést jelenti, 11:11 –kor!
Az Antares-szal maga a Merkúr – a Beavatás égiteste – és a Vénusz fog együttállásba kerülni. A Vénusz által eljön a női karma és szenvedés teljes feloldása, a nőiség isteni szeretetbe való belépése és a matriarchális létezés állapot.
11:11
A 2011. november 11. 11:11–re felállított képlet, a Kapu energetikáját kifejező asztroszkóp azt üzeni, hogy itt bizony a nőiség kitisztításáról van szó, és arról, hogy a Női energiának nem szabad abba a „hibába” úgymond belecsúszni, amit a férfias energiára épülő társadalom mutatott meg számunkra. Tehát nem a női vezetés ideje jön el! A nő nem vezető – a nő táplál, a nő az anyaföld a növény (Mars – Férfi) számára, egy csodálatos lehetőséget ad a kibontakozásra. Nem irányít – az a Mars erő dolga. A Vénusz-erő ad, gyarapít, táplál – mint az édesanya, aki tejével a csecsmőnek ad egy biztos, szeretetteli lehetőséget a kibontakozásra.
Mint a Földanya, ami Teret enged az Ember számára, hogy megvalósítsa önmagát.
A képletet vizsgálva azt látjuk, hogy a Mars belép a 8-as házba, ráadásul szembenállásban a Neptunusszal (és a Chironnal). Ez egy igen nagy feladat a Férfi erő számára, hiszen ezáltal a spiritualitás ideje jön el, a Férfi erő a LELKI biztonság megteremtésére fog irányulni egy szinten. Amire érdemes figyelni, hogy nem szabad elnyomásba, elfojtásba átfordulni e téren, mert az újabb tudattalan szinten egy nagy belső feszültséget fog hordozni.
A Mars a 8-as házban állva azt is mutatja itt a Magyarok számára, hogy a spiritualitásban lesz az ERŐ. Tehát, minél többet foglalkozunk a szeretettel, a láthatatlannal, a dolgok mögé érzékeléssel, annál jobban tudunk utunkon előre jutni.
A X-es ház, azaz a sorsfeladat uralkodó égiteste a Mars – tehát most az Új iránnyal egyben a spiritualitás is feladatunk lesz!
S ami a legszebb, hogy az írás elején említett Regulusszal pont a Mars áll együtt – azaz a Feltétel nélküli elfogadás állapotával áthatva fog az eddig agresszív és támadó szinteken lévő erő megnyilvánulni. Ezzel bekerül a Mars-erő is a Szeretet kegyelmébe.
A Mars magas szinten egy csodálatos emelő erő! Ahogyan az Oroszlán, az Uralkodó is népét emeli valójában. Ez a dolga most minden erőnek, a nőkben lévő Marsnak, és minden Férfinak: emelni. Ehhez elengedhetetlen a biztos talaj, a dráma és lelkizés nélküli tiszta (11-es ház), esszenciális szeretet táptalaj, amelyből a Férfi ki tud sarjadni.
A Mars-Neptunusz szembenállás egyben egy nagy feszítő erő is, amely magas szinten megélve azt hozza el, hogy a támogató, előre tartó erőknek meg kell tanulniuk a lélek mélységeivel együtt működni! Mivel a Neptunusz a Vénusz magasabb oktávja, ez pont a Férfi és Nő EGYÜTT működéséről, közös erejéről szól, immáron spirituális szinten.
Neptunusz a kettes házban: bizony a női spiritualitás hozza el a fizikai alapokat, de ez csak akkor fog működni, ha ebben nincsenek félelmek, hibáztatások, gátlások, hanem minden TISZTA. A Neptunusz ráadásul a Vízöntő csillagképben (és jegyben is) áll, tehát a TISZTÍTÁS a legfontosabb.
Nem lehet most már semmilyen sértett, bántott, szexuálisan vagy feleségként kihasznált, visszaélt sebek hordózója a Nő!
Az Antares Isteni Szeretet kapuja által az Isteni Kegyelem Megbocsátása hatja át a Vénuszt – a Nő dolga a teljes és tökéletes elfogadás és megbocsátás. Ezért, kedves hölgy olvasóm, ha bármilyen sebet is hordozol magadban, vagy elvárásaid vannak akár mások, akár férfi társad iránt, akkor itt az idő, hogy ezt teljesen feloldd, teljesen megbocsáss: MAGADNAK.
S említettem, hogy a Merkúr is együtt áll az Antares-szal – az Antares más szinten a Galaktikus Akasha Krónika helyszíne, tehát ez a csillagtér szimbolizálja a Teljes és Tökéletes egység emlékezetét. A Merkúr mint „kommunikáció” és Beavatás szimbóluma elhozza azt az állapotot, hogy minden kulcs és ajtó titka feltárható, kinek-kinek a tudati szintje által. Ezek után, a hatalmas 11:11 Kapu energiája által leföldelve eljön ez az idő, amikor mindenki minden információ birtokába juthat, ha arra megérett, és ami a legfontosabb, ez kézzelfogható valóság lesz számára!
Még hosszú oldalakon keresztül lehetne elemezni ennek a napnak a töltetét, ám a lényeges és fő irányvonalak átadásra kerültek: ki-ki értse és helyezze a maga életébe a saját lelkületének megfelelően!
Összefoglalva elmondhatjuk, hogy a teljes tudatot és a földet áthatja az Isteni Szeretet állapota, és a Föld elindul egy igen komoly spirituális úton, amiben az emelő erők is a láthatatlanba emelnek…
Írta: Kiss Balázs Kunó

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése