2009. október 6., kedd

holdnaptár és egyéb behatások



Elméletileg ez lesz holnap (anno 2007ben)

A Hold hajnali 1 órakor átlép a Hold a Skorpió jegyébe, hatására már kora hajnalban borongós gondolatok aggasztják. Lelki egyensúlya már apróságoktól is felborul, mindenben azonnal észreveszi a rosszat, a hibát és mindent a lelkére vesz, ami nem úgy történik, ahogyan az elképzelése szerint helyes volna. Tartsa kordában az érzelmeit, ne akarjon mindent megérteni, mindent kézben tartani. Negatív gondolatait "ki is izzadhatja magából" akár sportolással, akár szaunázással.

Úgy látom, vkinek már ma is ilyen hangulata, csak az a baj, közvetlen környezetébe vagyok. Holnap elmenekülnék a világ elől...Most aztán igazán jó lenne az őrségi nyugalom...de hát nem lehet mindig menekülni...holnap szembenézés lesz...Hú, erről vhol olvastam...Megtaláltam a www.luciendelmar.hu oldalon:

De mit is értünk pontosan a "szembenézés képessége" alatt?
Képesnek lenni mindenféle negatív érzés nélkül, kényelmesen szembenézni a saját érzéseinkkel és gondolatainkkal, egy másik lénnyel vagy egy szituációval. Átélni és megérezni az esetleges probléma mélységét és valóban felelősséget vállalni a megoldásért.A jelenben ez nyilván az éppen a környezetedben lévő emberekre, a fizikai környezetre és az ezek által keltett mentális hatásokra (gondolatok és érzések) is vonatkozik.Egy gyönyörű szép szó fejezi ezt ki a magyar nyelvben: LÉLEKJELENLÉT. Mikor a lélek, azaz Te igazán ott vagy, jelen vagy!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése